Minusta

Olen vuonna 2020 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistunut laulunopettaja ja muusikko. Oma laulupolkuni alkoi ala-asteelta, missä laulettiin ja musisoitiin paljon. Ala-asteella aloitin myös piano-opinnot, joita kestikin sitten noin seuraavat 15 vuotta.

Ensimmäiset laulutuntini sain, kun lähdin 19-vuotiaana Suomen Raamattuopistolle Kauniaisiin pitämään välivuotta lukion jälkeen. Laulunopettajani siellä oli uskomattoman lempeä ja kannustava, ja jokaisen tunnin jälkeen tunsin oloni ainutlaatuiseksi. Päätin, että aion olla isona kuin hän ja lähdin opiskelemaan musiikkia.

Kauniaisista päädyin ensin Keski-Pohjanmaan konservatorioon muusikon ammattiopintoihin ja sen jälkeen Jyväskylän ammattikorkeakouluun, mistä valmistuin laulunopettajaksi.  Suurin oppi musiikkiopinnoistani on se, miten pieni rooli lahjakkuudella onkaan ahkeran työn teon rinnalla. Jokainen voi oppia laulamaan, kun vain harjoittelee.

Opettajana pidän tärkeänä hyvää ja avointa vuorovaikutussuhdetta opettajan ja oppilaan välillä. Uskon että turvallinen, itseilmaisun ja keskustelun mahdollistava ilmapiiri lisää motivaatiota ja vähentää oppimisen mahdollisia tunne-esteitä. Tunneille saa tulla juuri sellaisena kuin on, eikä siellä tarvitse pelätä arvostelua tai vertailua muihin. Laulutunti on siis turvallinen paikka laulaa, epäonnistua, kehittyä, pitää hauskaa ja nauttia musiikista.  

Psst... Olen taustaltani pianisti, joten voin opettaa myös pianon soiton alkeita. Kysy lisää!

Koulutus:

  • Musiikkipedagogi (AMK) / pop/jazz-laulu / Jyväskylän ammattikorkeakoulu 2020
  • Muusikko / pop/jazz-piano / Keski-Pohjanmaan konservatorio 2016