Sopimusehdot

Sopimusehdot 2021

Sopimuksen syntyminen ja voimassaoloaika

Sopimus tehdään palveluntarjoajan, eli laulunopettaja Anni Järviön ja asiakkaan, eli oppilaan välille. Sopimus syntyy, kun asiakas on varannut tunnin sähköpostitse, puhelimitse tai paikan päällä. Varatessaan laulutunnin asiakas on tutustunut sopimusehtoihin ja hyväksynyt ne. Mikäli oppilas on alaikäinen, laaditaan sopimus hänen huoltajansa kanssa, joka on vastuussa sopimusehtojen noudattamisesta. Asiakkaaksi määritellään myös lahjakortin ostaja, jolloin sopimusehdot koskevat lahjakortin ostajaa hintojen, laskutuksen sekä lahjakortin toimittamisen osalta, ja lahjakortin saajaa tai tämän huoltajaa tuntien varaamisen ja peruuttamisen osalta. Nämä ehdot ovat on voimassa 1.4.2021 alkaen.

Varauksen teko

Varaus tehdään ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan nettisivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella, jonka jälkeen ajankohta tunnille sovitaan palveluntarjoajan kanssa. Varauksen voi tehdä myös lähettämällä sähköpostia jarvioanni@gmail.com,  puhelimitse 0400382574 tai sopimalla asiasta paikan päällä.

Tunnin peruutus ja siirto

Tunnin peruutus tai siirto on tehtävä vähintään 24h aikaisemmin. Jos tunti perutaan tätä myöhemmin tai jätetään peruuttamatta, veloitetaan koko tunnin hinta. Peruutuksen ja siirron voi tehdä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Perutuista tai käyttämättä jääneistä tunneista ei koskaan palauteta rahaa. Peruutetulle tunnille voidaan kuitenkin sopia uusi aika tunnin voimassaoloajan puitteissa. 

Ostettujen tuntien voimassaoloaikaa voidaan pidentää, mikäli kyseessä on pitkä sairasloma. Peruutusehdosta voidaan myös joustaa äkillisten sairastapausten kohdalla. Tällöin oppilaan tulee esittää todistus sairaslomastaan palveluntarjoajalle.

Ostettujen tuntien ja tuntipakettien voimassaoloajat: 

yksittäinen tunti: 1 kuukausi ostohetkestä
viiden kerran paketti: 3 kuukautta ostohetkestä

kymmenen kerran paketti: 6 kuukautta ostohetkestä

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Hinnat tarkistetaan aina vuoden alussa ja lisäksi muina aikoina tarpeen mukaan. Palveluntarjoaja ilmoittaa hintojen muutoksesta senhetkisillle asiakkailleen aina etukäteen.

Laskutus

Yksittäin varatut laulutunnit laskutetaan jokaisen kuukauden viimeisellä viikolla. Jokainen kuukauden sisällä pidetty, yksittäisenä ostettu laulutunti maksetaan siis yhdellä laskulla. Tuntipaketit ja mahdolliset lahjakortit laskutetaan oston yhteydessä.

Lasku lähetetään varauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskun maksuaika on 14 päivää.​

Lahjakortit

Tunteja voi ostaa lahjakortille minkä määrän tahansa. Viiden ja kymmenen tunnin pakettihinnat pätevät myös lahjakorttia ostettaessa. Muut määrät laskutetaan yksittäistuntihinnaston mukaan. Yksittäisten tuntien ja tuntipakettien voimassaoloajat pätevät pituuden puolesta myös lahjakortille ostettavissa tunneissa. Voimassaoloajan alkaminen sovitaan kuitenkin erikseen, eli lahjakortilla olevien tuntien voimassaoloaikaa ei lasketa ostohetkestä alkaen, ellei niin sovita.

Lahjakortin voi tilata nettisivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse jarvioanni@gmail.com tai puhelimitse 0400382574. Lahjakortti toimitetaan viimeistään viikon (7 pv) kuluessa tilauksesta. 

Lahjakortti maksetaan laskulla, joka toimitetaan tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti toimitetaan joko tilaajan tai lahjakortin saajan sähköpostiin sopimuksen mukaan. Jos lahjakortti lähetetään saajalle, asiakkaan tulee mainita päivämäärä, jolloin hän toivoo lahjakortin tulevan voimaan sekä päivämäärä, jolloin lahjakortti lähetetään saajalle.

Sopimuksen päättyminen

Sopimus on voimassa määräaikaisesti asiakkaan valitseman tuntipaketin mukaan ja päättyy, kun ostetut tunnit on käytetty tai voimassaoloaika on umpeutunut.

Covid-19 ja koronarajoitukset

Koronarajoitusten ollessa voimassa ostettujen tuntien voimassaoloaikaa on mahdollista pidentää. Käytäntö on voimassa silloin, kun rajoitukset ovat voimassa ja täten estävät asiakasta käyttämästä ostamaansa palvelua. Voimassaoloajan pidennyksistä on oltava yhteydessä palveluntarjoajaan palvelun voimassaoloajan puitteissa.